Escobar'ın hayatını anlatan Narcos dizisinde Nusret sürprizi

Escobar'ın hayatını anlatan Narcos dizisinde Nusret sürprizi

Tuz serpme hareketiyle dünya çapında üne kavuşan Nusret Gökçe, fenomen dizi “Narcos”ta konuk oyuncu olarak rol aldı. Sürpriz, Gökçe’nin paylaştığı fotoğrafla ortaya çıktı.

Kolombiya’da bir filmde rol alacağı konuşulan Nusret Gökçe, geçen hafta başkent Bogota’ya gitti ve orada dünyanın en çok konuşulan dizilerinden “Narcos” için kamera karşısına geçti. Gökçe, konuk oyuncu olarak yer aldığı dizide kendisine hiç de uzak olmayan bir rolü canlandırdı.

DİZİDEKİ ROLÜ ET SERVİSİ

Gökçe, çekimlerde dizinin önemli karakterlerine bir restoranda et servisi yaptı. Çekim arasında da başrol oyuncusu Pedro Pascal’la fotoğraf çektirdi. “Narcos”un ilk iki sezonu Pablo Escobar’ın hayatını anlatıyordu. Medellin Karteli’ne odaklanan üçüncü sezon ise ağustos ya da eylül ayında başlayacak.

NARCOS DİZİSİ

Narcos, Amerikan Suç Draması ve aksiyon dizisi. 28 Ağustos 2015 tarihinde Netflix'de yayına başladı. İlk 2 sezonu Güney Amerika’daki suç dünyasının en büyük uyuşturucu baronu olan Pablo Escobar'ın hayatını (Tam adı Pablo Emilio Escobar Gaviria) ve diğer sezonlar Medellín Karteli'nin olaylarını anlatır. İlk sezonunun tüm bölümleri 28 Ağustos 2015'de yayınlanmış olup, 10 bölümden oluşmaktadır. İkinci sezon ise 10 bölüm olarak 2 Eylül 2016 tarihinde yayınlanmış olup, 10 bölümden oluşmaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN