Opel’in mini SUV’u Mokka X Ekim’de geliyor

Opel’in mini SUV’u Mokka X Ekim’de geliyor

Alman otomobil üreticisi Opel’in B-SUV sınıfındaki temsilcisi olan Mokka, X versiyonuyla 2016 Ekim’de Türkiye’de yollara çıkacak. Zengin benzinli ve dizel motor seçeneklerini sunan modelin 4 çeker versiyonu da bulunuyor.

ALİ YILDIRIM

İlk kez 2012 yılında yollara çıkan Opel Mokka, X versiyonuna kavuşuyor. Segmentinin en çok tercih edilen modellerinden biri olan Mokka, yeni modelini Ekim ayında Türkiye pazarına sunacak. Opel ürünlerinde ilk kez anılmaya başlayan ‘X’ geleneksel gövde tasarımlarına göre daha cesur, daha maceracı ve dayanıklı bir karakteri vurguluyor. Opel’in yeni nesil segment kimliği olan X, klasik gövde tipi ile sportif, havalı, son moda SUV ve crossover gövde tipi arasındaki geçişi belirtmekte.

29 YENİ MODEL

Yeniden tasarlanan ön görünüm Opel’in yeni tasarımlarına uyumlu hale getirildi. Buna kanat şeklindeki ön ızgara ve keskin çift LED gündüz farları da dahil. İç mekânda ise Mokka X işlevsellik ile macera tutkusunu bir araya getiriyor.

Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, modelin 2017 yılı satış hedeflerinin 9 bin adet olmasını planladıklarını söyledi. Özcan, “2016-2020 yılları arasında pazara 29 yeni otomobil sunacağız. Bunların arasında Insignia’nın yanına gelecek yeni bir amiral gemisi ve elektrikli otomobil Ampera-e de bulunuyor. Ayrıca ürün gamımıza bir SUV eklemek için 250 milyon euroluk yatırım gerçekleştiriyoruz” dedi.

73 BİN 600 LİRADAN BAŞLIYOR

Yeni Mokka X’te Enjoy, Design ve Excellence donanım seviyeleriyle satışa sunulacak. Benzinli motor seçeneklerinde  1.6 litre 115 beygir 4x2  1.4 litre 140 beygir manuel 4x2 ve 4x4  1.4 litre 152 beygir otomatik 4x4 yer alacak.  Dizel motorda ise  1.6 litre 136 beygir otomatik ve manuel 4x2  1.6 litre 136 beygir gücünde 4 çeker versiyonu can buluyor  Aracın başlangıç fiyatı ise 73 bin 600 lira olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN