Oval Ofis'te Trump'ı ortaya alıp dua seansı yaptılar

Oval Ofis'te Trump'ı ortaya alıp dua seansı yaptılar

ABD Başkanı Donald Trump'ın pazartesi günü Oval Ofis'te evanjelik liderlerini konuk ettiği görüşmeden ilginç görüntüler ortaya çıktı. Görüşmeden sonra din adamlarının paylaştığı fotoğraflar Beyaz Saray'daki dua seansını gözler önüne serdi.

Sosyal medyadan paylaşılan fotoğraflarda, evanjelik liderlerin Trump'ın etrafını sardıkları ve Trump'a dokunarak dua ettikleri görülüyor.

Fotoğrafta ayrıca Başkan Yardımcısı Mike Pence'in de gözlerini kapatarak dua ettiği görülüyor. Fotoğrafı paylaşan evanjelik lider Johnnie Moore, ziyareti 'arkadaşlarla birlikte rahatlatıcı bir ziyaret' olarak tanımladı.

OBAMA İLE DE DUA ETMİŞTİK

Obama döneminde de benzer ziyaretler yaptıklarını belirten Moore, "Benzer şekilde Başkan Obama ile de dua etmiştik. Fakat Başkan Trump'la farklıydı. Trump'la dua ederken, gerçek bir ilişki, gerçek bir dostluk içerisindeydik." ifadelerini kullandı.

17-07/13/screenshot_5.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN