Oynamadığım zaman aç kalırım!

Oynamadığım zaman aç kalırım!

Tiyatro ve dizi oyuncusu Hüseyin Avni Danyal, bir okulda düzenlenen panelde ilginç açıklamalarda bulundu. Danyal "Oyuncular oynamadıkları zaman açtır. Şahsen ben öyleyim. Bazı arkadaşlarımız başka işlerde yapabiliyor ama ben yapamam. Anladığım tek şey bu iş" dedi.

Hüseyin Avni Danyal, Ege Bilim Koleji'ndeki paneldeöğrencilerinin sorduğu sorulara çarpıcı yanıtlar verdi. Bir öğrencinin “Son dönemde Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar gibi komedyenleri banka reklamlarında görüyoruz. Siz çalışacağınız bankayı, reklamında oynayan komedyene göre seçer misiniz?” sorusu üzerine Danyal "Bir komedyenin reklamında oynaması benim banka tercihimi belirlemez! Hayatımda reklamına bakarak ürün almadım. İhtiyacımın ne olduğunu bilir, araştırır ve öyle alırım" dedi.

Hüseyin Avni Danyal’ın dizi sektöründen, magazine, futbola kadar yaptığı açıklamaların dikkat çekici başlıkları şöyle...

*Sergen Yalçın’ın futbolculuğuna hayrandım. Belki büyük de teknik direktör olacak ama futbolculuğu benim için farklıdır.
Trabzonspor kongre üyesiyim. Bu kulübü gerçekten çok seviyorum. Yeni bir yapılanma var ve stat harika oldu. Ama hemen önümüzdeki kupalar gelecek diye şartlanmamak lazım. İyi futbol iyi futbolcu ile oynanır ve bunun da bir maliyeti var. Ama bir sonraki sene artık Trabzonspor’dan kupa bekliyorum.

*Galatasaray’da Bruma’yı sezonun ilk yarısındaki Trabzonspor maçında statta izledim. Hayran kaldım. Maçı bırakıp sadece onu izledim. Top o kadar çok ayağına yakışıyor ki.. Ben futboldan keyif almaya çalışan birisiyim.

*Lise takımında kaleciydim. Eğer futbolcu olsaydım Şenol Güneş gibi kaleci olurdum.

FUTBOL ASLA SADECE FUTBOL DEĞİL

*Futbolu iyi bildiğimi söylerler ama futbol yorumculuğu bana göre değil. LİGTV’de Şansal Büyüka ile bir programa çıktım ama orada gördüm ki futbol asla sadece futbol değil, bana göre değil.

*En keyif aldığım ve benim için özel olan oyunum, ekranda bir ilk de olması bakımından 'Hatırla Sevgili' dizisindeki Adnan Menderes’i oynamaktı.

*Oyuncular oynamadıkları zaman açtır. Şahsen ben öyleyim. Bazı arkadaşlarımız başka işlerde yapabiliyor ama ben yapamam. Anladığım tek şey bu iş.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN