‘Özgür kız’ Endülüs’ün izini sürecek

‘Özgür kız’ Endülüs’ün izini sürecek

İzmir’de yaşayan, yaklaşık 25 ülke gezdikten sonra otostop yaparak bindiği araçta unuttuğu fotoğraf makinasıyla gündem olan “Özgür Kız” lakaplı 60 yaşındaki Ayşe Kurucu’nun hayatı ünlü olduktan sonra değişti.

 Ayşe Teyze sırtındaki yağlardan kurtuldu, havayolları şirketinden sponsorluk, üniversitelerden söyleşi teklifleri almaya başladı. Sokakta tanınmaya başlandı, üniversitelilere yaşadıklarını anlattı.

Ünlü olmadan önce en büyük sıkıntısının “sırt ağrısı” olduğunu, televizyon programlarına katıldıktan sonra bir doktorla tanıştığını ve ameliyat masasına yattığını dile getiren Ayşe Teyze yeni planlar yapmaya başladı. Özgür Kız’ın yeni hedefi gelecek ay KKTC’ye gitmek ve sonra da hayali olan İspanya’ya giderek Endülüs medeniyetinin izlerini sürmek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN