Paramparça dizisinde yeni sezon sürprizi

Paramparça dizisinde yeni sezon sürprizi

Paramparça dizisi ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Ünlü oyuncu Nebahat Çehre’nin, ‘Paramparça’ dizisiyle setlere döneceği iddia edildi. Peki Paramparça dizisi yeni sezonu ne zaman başlayacak? Nebahat Çehre kimdir? Detaylar için lütfen tıklayınız...

Son olarak ‘Kara Para Aşk’ dizisinde kamera karşısına geçen Nebahat Çehre ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Ünlü oyuncu Nebahat Çehre , Paramparça dizisinde mi oynayacak?

Nebahat Çehre’nin, ‘Paramparça’ dizisiyle setlere döneceği iddia edildi. Dizinin bir bölümünde, ‘Dilara’ karakterini canlandıran Ebru Özkan’ın Amerika’da olan bir annesinden bahsedilmişti. Bu rol için usta oyuncuya teklif götürüldüğü belirtildi.

Uçankuş’un haberine göre; sevilen dizi için adı geçen bir diğer isim ise Meryem Uzerli. Güzel oyuncunun, Star TV’de yayınlanan ‘Gecenin ‘Kraliçesi’ dizisi kısa soluklu olunca kanalın başka bir dizisine kaydırılmasının planlandığı öğrenildi.

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisi için teklif alan Uzerli ile anlaşma sağlanamayınca o rol Sanem Çelik’e verilmişti.

Peki sevilen dizi Paramparça yeni sezonu ne zaman başlayacak. Dizinin takipçileri bu sorunun yanıtını arıyor. Paramparça  2016 - 2017 yılı başlama tarihi henüz belli olmadı. Geçen sene Eylül ayında başlayan Paramlarça yeni sezonu yine Eylül ayında başlaması bekleniyor.

NEBAHAT ÇEHRE KİMDİR?

Nebahat Çehre, 15 Mart 1945 tarihinde, Samsun’da dünyaya geldi. Henüz 15 yaşındayken Türkiye Güzeli seçilen Çehre, bu ünvanla beraber gelen ünü iyi değerlendirerek kısa sürede fotomodellik ve mankenlik dünyasının en aranan isimlerinden birisi haline gelmeyi başardı.

1961 tarihli sinema filmi Yaban Gülüm ile ilk beyazperde deneyimini yaşayan Çehre, 1962 yılında Meçhule Gidenler ve Acı Hayat, 1963 yılında İki Vatanlı Kadın ve 1964 yılında Kamalı Zeybek’in de aralarında olduğu pek çok sinealı Zeybek filminin çekimlerinde Yılmaz Güney ile tanışan ve kısa zamanda Güney’in cazibesine kapılan Çehre, 1967 yılında Güney ile dünya evine girdi.

1970’li yılların başına kadar çok sayıda filmde rol almasına karşın, seks filmleri furyası ile beraber sinemadan uzaklaşan Çehre, bu dönemde şarkıcı olarak sahnelerde boy gösterdi. Bu dönemde bir Sezen Aksu bestesi olan Büklüm Büklüm ile hayranlarının büyük beğenisini kazanan Çehre, ikinci eşinden ayrılmasının ardından oyunculuğa dönerek ağırlıklı olarak sinema dizilerinde rol aldı.

2000’li yıllarla beraber tekrar büyük bir popülerlik kazanan Çehre, Haziran Gecesi, Candan Öte, Aşk-ı Memnu gibi dizilerle genç neslin de kalbinde büyük bir yer kazandı.

Nebahat Çehre, halen yayınlanmakta olan Muhteşem Yüzyıl adlı tarihi dizide Hafze Sultan karakterini canlandırmaktadır.

PARAMPARÇA DİZİSİ YENİ SEZON OYUNCU KADROSU

Nebahat Çehre
Erkan Petekkaya
Ebru Özkan
Barış Falay
Ahu Yağtu
Nursel Köse
Alina Boz
Leyla Tanlar
Cemal Hünal
Tolga Tekin
Hümeyra
Güneş Emir
Burak Tozkoparan
Ertuğrul Postoğlu
Elvin Aydoğdu
Aslıhan Kapanşahin
Efecan Şenolsun

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN