Perinçek: FETÖ, Türkiye için artık tehdit oluşturmuyor

Perinçek: FETÖ, Türkiye için artık tehdit oluşturmuyor

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, PYD, PKK eylemlerinin arkasında da ABD olduğunu öne sürerek, Türkiye'deki FETÖ oluşumunun temizlendiğini iddia etti.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Türkiye'deki FETÖ oluşumunun temizlendiğini, toparlanıp, yeniden bir tehlike oluşturmasının mümkün olmadığını belirtti. Perinçek, PYD, PKK eylemlerinin arkasında da ABD olduğunu öne sürdü.

Doğu Perinçek, FETÖ'nün artık bir tehlike oluşturmadığını kaydederek, "FETÖ oluşumu temizlendi. Tekrardan toparlanması, Türkiye için yeniden bir tehlike oluşturması mümkün değil. ABD koridorundan gelecek tehlike daha da öne geçmiştir. PYD, PKK eylemlerinin arkasında ABD var. Birinci tehdit FETÖ değil, örgüt dağılmış, ezilmiştir.

O BİR NEVİ CESETTİR

Toparlanmasını pek mümkün görmüyoruz. Fethullah Gülen'in ABD tarafından iade edilmesini talep ettik. Ama, Fethullah diye bir insan kalmadı. O bir nevi bir cesettir. Bu cesedi, Türkiye'ye getirsen ne getirmesen ne. 'Onu alacağım' diye bir şeyler verirseniz de Türkiye kaybeder. Bir ceset olduğunu düşünerek cenazesini gönderseler de olur, göndermeseler de. Bu yaklaşımın artık daha doğru olacağı kanaatindeyiz" dedi.

Perinçek, Türk ordusuna başarılar dilediği konuşmasında, Cerablus'a yapılan harekatı da desteklediklerini de söyledi. 

MUĞLA/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN