Pilot yol sormak için helikopter indirdi | Video

Pilot yol sormak için helikopter indirdi | Video

Kazakistan'daki bir karayolunda sıradışı bir olay yaşandı. Çekilen görüntülerde askeri helikopterden inen bir asker, kamyon sürücüsüne yol tarifi sorduktan sonra helikoptere geri dönüyor. Yaşanan o anlar ise amatör kameraya böyle yansıdı.

Kazakistan'da rotasından sapan Mi-8 tipi bir askeri helikopter karayoluna indi. Askeri pilot helikopterin içinden çıkarak kamyona doğru önce koşmaya başladı.  Yaşanan ilginç olayda yol tarifi soran asker tekrar helikoptere doğru koştu.

17-02/16/screenshot_1-1487231618.png

Videonun özellikle sosyal medyada ses getirmesi üzerine olayla ilgili bir açıklama yapmak zorunda kalan Kazakistan Savunma Bakanlığı, bunun planlanmış bir tatbikat olduğunu duyurdu.

Söz konusu tatbikatta stajyer pilotların, "İnsani araştırma yöntemleri dahil" tüm metotları kullanarak, varmaları gereken noktaya ulaşma becerilerinin test edildiği belirtildi.


 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN