Başbakan Yıldırım: Teröristlerin canlarını okuyacağız

Başbakan Yıldırım: Teröristlerin canlarını okuyacağız

Başbakan Binali Yıldırım Uşak mitinginde yaptığı konuşmada, terör örgütlerinin yok edileceğini vurgulayarak, "Vatandaşlarımız tek yürek oldu. Teröristlerin ensesindeyiz, canlarına okuyacağız" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım Uşak'ta halka seslenlendi. Yıldırım Uşak'a hızlı tran müjdesi vererek, "Uçak Çevre yolunu 2018'de tamamlayacağız . Ankara-İzmir hızlı treni de Uşak'tan geçecek. İnşaat çalışmaları sürüyor. 2019'da kullanılabilecek" dedi.

İşte Yıldırım'ın konuşması:

Türkiye'de istikrarı kalıcı hale getirmezsek elde ettiğimiz kazanımları birer birer kaybederiz. Türkiye'nin güçlü iktidara ihtiyacı var. 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylaması ile Türkiye artık iktidar oldu olmadı hükümet kuruldu kurulmadı işini geride bırakıyor. 2019 seçimlerinde Cumhurbaşkanı seçimi ile Meclis seçimi birleştiriliyor aynı gün yapılıyor.

Artık 4 senede değil 5 senede bir seçim yapılacak. Önünüze 2 sandık gelecek birisi Cumhurbaşkanı seçimi birisi Meclis yani milletvekilleri seçimi. Artık hükümet kuruldu kurulmadı kriz oldu olmadı bunlar tarihe karışıyor. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle ekonomi şaha kalkacak.

CANLARINI OKUYACAĞIZ

Asker kılığına girenlerin 15 Temmuz'da yaptıklarını gördük. Milletin üzerine ateş ettiler. Bunu düşman bile yapmaz.

Türkiye güçlenirse etrafındakiler horozlanamayacak, herkes haddini bilecek. Türkiye'nin güçlenmeye ihtiyacı var. Türkiye dış politikasında daha güçlü olacak, üretim artacak. Büyük hedeflere, güçlü Türkiye'ye Uşak hazır. Değişime var mısınız? Vatandaşlarımız tek yürek oldu. Teröristlerin ensesindeyiz, canlarına okuyacağız.

BU ZİHNİYETLE BİR YERE GİDİLMEZ

Kılıçdaroğlu milletin gözünün içine bakarak yalan söylüyor. 'Askerlikten muaf olacaklar' diyor. Bu yanlış. 18 yaşındaki 5 yıl milletvekili olsa ertelemiş oluyor. 9 milyon gencin yarısı kız, onları hiç saymıyor. Yok sayıyor. Bunlar çağ dışı. Anayasa 82 model, bunlar 1930 model. Bu zihniyetle bir yere gidilmez. 'Geçler bu işe bulaşmasın' diyorlar. Bu kadar bencillik olur mu!

UŞAK'A HIZLI TREN MÜJDESİ

Uçak Çevre yolunu 2018'de tamamlayacağız . Ankara-İzmir hızlı treni de Uşak'tan geçecek. İnşaat çalışmaları sürüyor. 2019'da kullanılabilecek. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN