Reina saldırısının ardından o kritik sorunun cevabı bulundu!

Reina saldırısının ardından o kritik sorunun cevabı bulundu!

Ortaköy'de 39 kişinin hayatını kaybettiği ve 65 kişinin de yaralandığı hain saldırı sonrası eğlence mekanlarındaki güvenlik önlemleri tartışılıyor...

Reina'ya yılbaşı gecesi yapılan terör saldırısı, akıllara "Özel güvenlik zafiyeti mi var?" sorusunu getirdi. Türkiye'de özel güvenlik görevlilerinin bazılarının silah taşıma yetkisi bulunurken, bazılarında da bu yetki yok. Bankalar, para taşıyan zırhlı araçlarla, kritik ve hassas noktalarda görevli özel güvenlikler silah taşıma yetkisi bulunanlar arasında. Eğlence merkezlerindeki güvenlik görevlileri ise bu kapsamın dışında tutuluyor. Habertürk'ün haberine göre; Reina'da özel güvenliğin bodyguard tarzında olduğunu ifade etti. Bodyguard'ların resmi olarak silah taşıma izinlerinin bulunmadığı belirtildi.

#http://www.karar.com/guncel-haberler/reina-saldirganinn-biraktigi-montun-cebinden-500-lira-para-cikti-357918#

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN