Richard Moore: Atatürk havaalanı saldırısını IŞİD aylardır planlıyormuş

Richard Moore: Atatürk havaalanı saldırısını IŞİD aylardır planlıyormuş

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Moore, bir Türk kullanıcıya Twitter'dan yazdığı cevapta, saldırının zamanlamasının tesadüf olduğunu iddia ederek saldırının aylardır planlandığını öne sürdü.

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore  Twitter'da bir Türk kullanıcının, 'Lütfen söyleyin, İsrail ve Rusya'yla anlaştık; ve bomba patladı' ifadelerine 'Buna 'tesadüf' denir. DAEŞ bu saldırıyı aylardır planlıyormuş' iddiasında bulundu.

Moore'un Türk bir Twitter kullanıcısıyla arasında geçen diyalog dikkat çekti.

Türk kullanıcı, 'Türkiye teslim olmayacak' hashtag'ini kullanarak Moore'a 'Duydunuz mu? Bunu unutmayın şeytanlar!' diye yazdı.

KOMPLO TEORİSİ ÜRETMEYİN

Moore ise buna karşılık olarak, 'Tabii ki teslim olmayacak. Gözünüz gerçek suçlalara, vahşi teröristlere karşı açık olsun. Komplo teorisi üretmeyin lütfen' dedi.

Bunun üzerine Türk kullanıcı, 'Lütfen söyleyin, İsrail ve Rusya'yla anlaştık; ve bomba patladı' ifadelerini kullandı.
Moore ise bu tweet'e şu cevabı verdi: 'Buna 'tesadüf' denir. DAEŞ bu saldırıyı aylardır planlıyormuş' yazdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN