Rıdvan Dilmen'den derbi açıklaması | Son dakika haberleri

Rıdvan Dilmen'den derbi açıklaması | Son dakika haberleri

Rıdvan Dilmen dev derbi öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Dilmen "Ben Galatasaray'ın kadrosunu görsem Sabri'nin karşısına Sow'u koyarım. Çünkü santrafor Sow çok etkili olur" dedi.

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen dev derbi öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Dilmen'in yorumları;

"BEN SABRİ'Yİ GÖRSEM..."

"Ben Galatasaray'ın kadrosunu görsem Sabri'nin karşısına Sow'u koyarım. Çünkü santrafor Sow çok etkili olur. Maç ne olur bilemem 2 saat sonra konuşuruz. Bu maçın kazananı Başakşehir ve Beşiktaş olabilir. "

"Lens'in olmaması büyük eksiklik Fenerbahçe için... Manchester maçında son 4-5 dakika çok çalıştı yani çok yoruldu. Oyuncular değişti ama sistemi değiştirmemeli Advocaat... Topal'ın yerine o kadar kaliteli olmasada başka birisini oynatır ama sistem aynı kalır. 4-3-3 oynayacaksa Alper kararı doğrudur. 4-2-3-1 oynayacaksa Aatıf kararı yanlış."

"Souza ve Ne geriye oynuyorlar sadece bu yüzden eksikler. Fenerbahçe mümkün olduğu kadar tempoyu arttırmalı ve atak oynamalı. Galatasaray'ın Bruma ve Sneijder gibi silahları var ancak savunması kötü..."

"Van Persie'nin ölüsü Türkiye'de oynar. Sow ile oynaması çok önemli. Bu maçta Riekerink'in hazır olmayan Serdar ile oynamamalıydı. Serdar'ın bu sezon ilk maçı hem de ilk derbi maçı..."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN