Riekerink, vatandaşı Ryan Donk'u Fenerbahçe maçı kadrosuna almadı

Riekerink, vatandaşı Ryan Donk'u Fenerbahçe maçı kadrosuna almadı

Türkiye Kupası finali öncesinde Chedjou ve Semih'in de takıma katılması ile Fenerbahçe derbisine tam kadro hazırlanan Galatasaray'da Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, sürpriz bir hamleye imza attı.

Galatasaray, perşembe günü Antalya'da Fenerbahçe ile oynayacağı Türkiye Kupası final maçının kamp kadrosunu açıkladı. Kadroda en büyük sürpriz Ryan Donk oldu. Son dönemdeki kötü futbolu ile dikkat çeken Hollandalı oyuncu, tribünlerin de top her ayağına geldiğinde ıslıkladığı birisi olmuştu. Donk, Türkiye Kupası kamp kadrosunda yok. Ayrıca sözleşmesi bitecek olan Hamit Altıntop da kadroda yer almadı.

Riekerink performansını yeterli görmediği Donk'un yanı sıra sakatlığını atlatıp 3 haftadır takımla çalışan Hamit Altıntop'a da, oyuncusunu yeteri kadar tanımadığı için 18 kişilik kadroda kendsine yer vermeyi düşünmediği öğrenildi.

İŞTE GALATASARAY'IN KADROSU

Galatasaray'ın kadrosunda şu isimler bulunuyor: Fernando Muslera, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Sinan Gümüş, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Martin Linnes, Koray Günter, Olcan Adın, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Jason Denayer, Cenk Gönen.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN