Rodellega Galatasaray'a mı geliyor?

Rodellega Galatasaray'a mı geliyor?

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Rodallega'nın Galatasaray'a transfer olacağı iddialarıyla ilgili açıklamada bulunarak Sarı kırmızılı ekipten kendilerini arayan kimse olmadığını belirtti.

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Rodallega'nın Galatasaray'a transfer olacağı iddiaları üzerine önemli açıklamalarda bulundu.

'GALATASARAY'DAN ARAYAN OLMADI'

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Eryüksel, Rodallega'nın Akhisar Belediyespor'da devam etmek istediğini söyledi ve bazı iddialara açıklık getirdi: "1.5 milyon euro fesih bedeli gerçek değil. Bu bilgi nereden çıkıyor? Bunu söyleyen ispat etmekle sorumlu. Ben oyuncumla seneye de devam etmek istiyorum. Galatasaray'dan arayan kimse olmadı, kesinlikle öyle bir şey yok. Sohbet oluyor sadece ama bir istek yok. Maç izlerken karşılıklı sohbet oldu, şu oyuncu iyi onlardan bizlerden gibi konuştuk. Galatasaray'dan teklif gelirse ben karar vermem, önce oyuncunun gitmek istemesi lazım. Kendisi de menajeri de Kolombiya'da. 3 hafta önce menajerini çağırdım, devam edeceğimizi yüzlerini söyledim. Kendisinin de haberi var. Ailesi, çocuklarının okulu her şeyi burada. Oyuncu burada devam etmek istiyor. Galatasaray başkanı bizden 3-5 oyuncuyu beğendiğini söyledi içlerinden biri de Rodallega'ydı."

Bugün medyada yer alan bir haberde Rodallega'nın sözleşmesinde 1.5 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi olduğu iddia edilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN