Ronaldo, Real Madrid'e rest çekti

Ronaldo, Real Madrid'e rest çekti

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, yönetime resti çekti. Vergi kaçırma suçlamasıyla mahkemesi bulunan Cristiano Ronaldo, davada suçlu bulunursa 13 milyon sterlinlik cezayı kulübün ödemesini aksi durumda ise takımdan ayrılacağını başkan Florentino Perez'e bildirdi.

Real Madridli yıldız Cristiano Ronaldo'nun İspanyol kulübündeki geleceği hakkında yeni haberler gelmeye devam ediyor.

Yaz döneminde, vergi kaçırma suçlamasıyla karşılaştıktan sonra yeterli destek görmediği için ayrılma talebini basınla paylaşan Portekizli yıldız, daha sonraki süreçte ise Real Madrid'de mutlu olduğunu açıklamıştı.

CEZAYI KULÜBÜN ÖDEMESİNİ İSTEDİ

Sporx'in haberine göre, şu an için görülmeye devam edilecek olan davada suçlu bulunursa 13 milyon sterlinlik bir ceza ödeyecek olan 32 yaşındaki yıldız, Real Madrid Başkanı Florentino Perez'e alması muhtemel cezayı kulübün ödemesini istediğini iletti. Ronaldo, eğer ceza alır ve Real Madrid bu cezayı ödemezse de takımdan ayrılacağını başkan Perez'e bildirirken, bu haber başta Manchester United olmak üzere birçok takımı iştahlandırdı.

Yaz döneminde de ismi Manchester United ile çok sıkça anılan Portekizli'nin Real Madrid ile yollarını ayırması durumundaki yeni durağı ciddi merak konusu olurken; şu an için her şeyin İspanya mahkemelerinin vereceği karara bağlı olduğu belirtildi. Ronaldo bu sezon Real Madrid forması ile tüm kupalarda 4 gol attı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN