Rusya Dışişleri'nden ABD açıklaması

Rusya Dışişleri'nden ABD açıklaması

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ABD'nin Suriye'yi vurmasının ardından ikili ilişkiler hakkında kritik açıklamalarda bulundu. Lavrov, Rusya ve ABD ilişkilerinin 'Soğuk Savaş döneminden bu yana en zorlu sürece girdiğini' ifade etti.

Reuters'ın haberine göre; Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rusya ve ABD ilişkilerinin 'Soğuk Savaş döneminden bu yana en zorlu sürece girdiğini' ifade etti. Lavrov ABD'li mevkidaşı Tillerson'la yapacağı görüşmenin 'verimli' geçmesini umduğunu açıklarken, Suriye'deki kimyasal silah kullanımıyla ilgili uluslararası bir inceleme başlatılması gerektiğini savundu.

Kuzey Kore-ABD ilişkilerine de değinen Lavrov, ABD'nin Kuzey Kore'ye olası bir müdahalesinin 'endişe verici' olduğunu vurguladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN