Rusya yine İdlib'i vurdu: 5 sivil can verdi

Rusya yine İdlib'i vurdu: 5 sivil can verdi

İdlib'e daha önce atılan bir bombanın patlaması sonucunda 3 sivil öldü. Rusya'nın düzenlediği son hava saldırısında ise 2 kişi hayatını kaybetti. Rus uçakları Kefrenbil ilçesi ile Serce köyüne de peş peşe saldırılar düzenlendi.

Rusya, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi sınırları içerisindeki saldırılarında 5 kişi öldü.

Suriye Sivil Savunması (Beyaz Baretliler) kaynaklarından alınan bilgilere göre, dün gece Rusya'nın İdlib'e daha önceki saldırılarda attığı bir bombanın patlaması sonucunda 3 sivil yaşamını yitirdi.

Askeri muhaliflerin uçak gözlemevine göre, Rusya savaş uçaklarının sabah saatlerinde Fattire köyüne düzenlediği hava saldırısında 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. 

Rus uçakları Kefrenbil ilçesi ve Serce köyüne de hava saldırısı düzenledi.

Öte yandan Esed rejimi ve İran destekli terörist gruplar, Bıdama beldesine, Naciyye ve Marand köylerine top, roket ve havan gibi karadan karaya silahlarla saldırı düzenledi.

İDLİB/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN