Rusya'dan İran ve Esed rejimine uyarı: Sizi vururuz | Son dakika haberleri

Rusya'dan İran ve Esed rejimine uyarı: Sizi vururuz | Son dakika haberleri

Rusya ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Rusya'nın ateşkesi bozan İran destekli Şii milisleri vurmakla tehdit ettiği öne sürüldü.

Rusya ve İran'ın Halep'teki ateşkes konusunda anlaşmazlıklar yaşadığı ve ateşkesin bu sebeple sürekli ihlal edildiği iddia edildi.

RUSYA'DAN VURURUZ TEHDİDİ

El-Cezire, Rusya ve İran'ın ateşkes konusunda anlaşmazlık yaşadığını öne sürdü. İddiaya göre, Rusya, Halep'te ateşkesi bir kez daha ihlal eder ve konvoya ateş açarsa Esed rejimi ve İranlı milislere karşılık verme tehdidinde bulundu.

Esed rejimi ve İranlı milisler, dün anlaşma sağlanan ateşkesi defalarca ihlal ederek, Halepli sivillerin kentten ayrılmasına engel olmuştu. Bugün sabah saatlerinde Halep'ten yola çıkan konvoya ateş açan Esed rejimi ve ona bağlı milisler yaralı konvoyundaki 4 kişiyi katletti.

Halep'te tahliye bekleyişi havadan görüntülendi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN