Şafak Sezer'in neden sinir krizi geçirdiği belli oldu

Şafak Sezer'in neden sinir krizi geçirdiği belli oldu

Ünlü oyuncu Şafak Sezer’in sinir krizi geçirdiği görüntülerin ortaya çıkmasının ardından neden kriz geçirdiğiyle ilgili iddialar ortaya atıldı. Bunlardan biride, Sezer'in geçen hafta perşembe günü eşiyle şiddetli bir tartışma yaşadığı, eşi Esra Sezer’in tartışma sonrası kızları Sudem ve Irmak’ı da alarak evi terk ettiği ileri sürüldü.

Yine iddialara göre ailesinin evden gitmesinden sonra sinir krizi geçiren ünlü oyuncu Şafak Sezer, yakınları tarafından psikiyatri hastanesi Lape’ye götürüldü.

AĞABEYİ AÇIKLADI

Esra Sezer’in abisi Ozan Kaçmaz ise Sezer’in sinir krizi geçirdiği iddiasını doğruladı ancak bunun evdeki tartışmadan kaynaklanmadığını ileri sürdü.

Yaptığı açıklamada: “Şafak, o akşam Ankara’da yaşayan bir çocukluk arkadaşının kalp krizi nedeniyle öldüğünü öğrenmiş. Bu haber ona çok ağır gelmiş ve kendini kaybetmiş. O yüzden hastaneye kaldırıldı. Olay bundan ibaret.” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN