Sağ kurtulan Rus pilottan Türkiye'ye tehdit

Sağ kurtulan Rus pilottan Türkiye'ye tehdit

Türk hava sahasını ihlal ettiği için düşürülen Rus Su-24 savaç uçağından kurtulan Rus pilot, öldürülen arkadaşının intikamını almak istediğini söyledi.

Türk F-16’ları tarafından hava sahasını ihlal ettiği için Suriye sınırında düşürülen Rus Su-24 uçağının kurtulan pilotu, "intikam mesajı" verdi.

Rusya’da basına açıklamalarda bulunan Konstantin Murakhtin adlı Rus pilot, uyarı yapılmadığı iddialarını yineledi. Bild Online’ın bildirdiğine göre, bir gazetecinin, “Uçağın hızı nedeniyle sınırı geçtiğinizi fark etmemiş olabilir misiniz?” sorusuna Rus pilot, “Hayır. Bu imkansız. Bir saniyeliğine bile değil” karşılığını verdi.

"İntikam almak istiyorum"

“Vurulmadan önce uçuş tamamen kontrolüm altındaydı” diyen Rus pilot, “ne telsiz ne de görsel olarak uyarı gelmedi” ifadelerini kullandı.
Bild’in haberine göre, pilot Konstantin Murakhtin, uçuşa elverişli görülmesi durumunda tekrar bölgeye gitmek istediğini ve öldürülen pilot arkadaşının intikamını almak istediğini söyledi.

Düşen uçağın pilotlarının paraşütle atladığı anlar:

ALMANYA/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN