Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist Juventus

Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist Juventus

Şampiyonlar Ligi yarı final turu ilk maçında Monaco'yu deplasmanda 2-0 yenen İtalyan devi Juventus, rakibini evinde de 2-1 mağlup ederek finale çıktı.

Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçında Torino ekibi Juventus, II. Louis Stadyumu'nda 2-0'la geçtiği Monaco'yu konuk etti.

Juventus Arena'da oynanan karşılaşmayı İtalyan devi, 2-1 kazanarak Şampiyonlar Ligi'nde adını finale yazdırdı. İtalyanlara turu getiren golleri; 33. dakikada Mario Mandzukic, 45'te harika bir gole imza atan Daniel Alves kaydetti. Monaco'nun tek golü 18 yaşındaki yıldız golcü MBappe'den geldi.

Bu maçla gol yememe serisine son veren Juventus, Şampiyonlar Ligi'nde en uzun (6 maç) süre gol yemeyen İtalyan takımı oldu.

Atletico Madrid'i, Bernabeu'da 3-0 mağlup eden Real Madrid, büyük bir sürpriz olmaz ise, Juve'nin finaldeki rakibi olacak.

Şampiyonu belirleyen son ayak olacak UEFA Şampiyonlar Ligi Finali, 3 Haziran 2017 tarihinde Galler'de oynanacak.

Cardiff'in maçalarını oynadığı Millennium Stadı, büyük finale ev sahipliği yapacak.

17-05/10/591224d518c7732648010182.jpg

İlk maçı 2-0 kazanan Juventus bu sonuçla birlikte toplamda 4-1'lik skorla Şampiyonlar Ligi'nde finale çıktı. Juventus'un finaldeki rakibi ise Atletico Madrid - Real Madrid maçının sonucuna göre belli olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN