Şampiyonluk kolay değil

Şampiyonluk kolay değil

Fenerbahçe’nin Portekizli stoperi Neto, Türkiye’de şampiyonluğa ulaşmanın zor olduğunu söyledi. Galatasaray derbisinin önemini bildiğini belirten yıldız oyuncu, “Ama önce Malatyaspor’u düşünmeliyiz” dedi.

Simon Kjaer’in Sevilla’ya satılması nedeniyle sezon başında Fenerbahçe kadrosuna katılan Luis Neto, Türkiye’de yeni olmasına karşın Galatasaray derbisinin önemini bildiğini ifade etti. Önce Yeni Malatyaspor mücadelesi düşünmeleri gerektiğini aktaran Portekizli stoper, “Galatasaray maçına çıkmadan önce Malatyaspor’u yenmemiz gerek. Özgüven açısından büyük önem taşıyan Malatyaspor karşılaşmasını kazandıktan sonra büyük maça, Galatasaray derbisine hazırlanacağız’’ dedi. Portekiz Milli Takımı’nın Dünya Kupası vizesi almasının kendisini mutlu ettiğini belirterek, “Milli Takım’da Pepe ile çekilen fotoğrafımda sadece sohbet ediyorduk. Türkiye’de yaşadıklarımızla alakası yoktu. Uzun bir aradan sonra bir araya gelmiştik” açıklamasını yapan Neto, şöyle devem etti:

GALİBİYET SERİSİ GELEBİLİR

“Beşiktaş derbisinde kırmızı kartı hak edecek kadar sert bir faul yapmadım. Hakem rakip eksik olduğu için biraz da baskıdan dolayı kırmızı kart çıkardı. Şu anda sadece hızlı bir şekilde Fenerbahçe’yi yukarılara taşımayı düşünüyoruz. Türkiye’de lig son derece çekişmeli geçiyor. Hiçbir şeye geç kalmış değiliz. Durumu lehimize çevirebiliriz. Türkiye ligi, şampiyonluğun kolay elde edildiği bir lig değil. Takımın havası iyi. Yakın zamanda galibiyet serisine imza atabiliriz.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN