Sanal İstihdam Fuarına nasıl üye olunur? Sanal İstihdam Fuarı başladı

Sanal İstihdam Fuarına nasıl üye olunur? Sanal İstihdam Fuarı başladı

25-26 Eylül tarihlerinde İŞKUR tarafından gerçekleştirilen Sanal İstihdam Fuarı için kayıtlar ve görüşmeler devam ediyor. Fuara katılamayanların ya da herhangi bir sebepten ötürü kaçıranların faydalanması için düzenlenen İŞKUR Sanal İstihdam Fuarına üye olur CV bırakmanız yeterli…

İstihdam fuarları ve kariyer günleriyle işveren ile iş arayanı buluşturan İŞKUR, daha hızlı erişebilirlik adına etkinliği dijital ortama taşıdı. https://sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr adresine kayıt olup, CV oluşturduktan sonra katılımcı firmalarla görüşebilirsiniz. İşte Sanal İstihdam Fuarı ile ilgili detaylar…

SANAL İSTİHDAM FUARI BAŞLADI

İstihdam seferberliği doğrultusunda, Türkiye'nin birçok bölgesinde gerçekleştirilen istihdam fuarları ve kariyer günleriyle iş arayanlar ile işvereni buluşturan İŞKUR, erişebilirliği daha kolay hâle getirmek adına bu etkinlikleri dijital ortamda da sürdürüyor. İş arayanların, herhangi bir nedenle katılamadığı istihdam fuarı ve kariyer günlerine erişebilmesi için "Sanal Fuar" uygulamasını başlatan İŞKUR, iş görüşmelerinde mesafeleri de kaldırmış oldu.

GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN

25-26 Eylül 2019 tarihinde Türkiye genelinde en çok işe yerleştirme yapan firmaların katılım sağladığı Sanal İstihdam Fuarı, vatandaşların ilgisini çekiyor.

Katılımcılar, Sanal Fuar tarihlerinde https://sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr adresine giriş yaparak, katılımcı firmalar ile yazılı ya da görüntülü olarak görüşebilecek ve online olarak özgeçmişlerini bırakabilecek.

19-09/26/sanal-istihdam-fuarijpgg.jpg

SANAL FUAR NASIL KULLANILIR

1) Cep telefonu, bilgisayar ya da tabletinizden https://sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr adresine giriş yapın,

2) Kayıt işlemlerinizi tamamlayın,

3) Fuar tarihlerinde size iletilen kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapın,

4) Profilinize önceden hazırladığınız özgeçmişinizi yükleyin ya da yeni CV yaratın,

5) Katılımcı firma yetkilileri ile görüşün,

6) İstediğiniz firmaya CV’nizi bırakın.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN