Şanlıurfa haberleri | Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Şanlıurfa haberleri | Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçe merkezinde metruk bir binanın ikinci katında çıkan yangın paniğe neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Cumhuriyet Caddesi çarşı merkezi civarında 2 katlı binanın ikinci katında bilinmeyen bir nedenle alevler yükselmeye başladı. Çevredeki vatandaşların haber verdiği itfaiye ve polis ekipleri kısa sürede bölgeye gelerek tedbir aldı. İtfaiyenin yaklaşık yarım saatlik müdahalesinin ardından alevler söndürüldü.

Görgü tanıkları, yangının madde bağımlısı olduğu ileri sürülen bir grup gencin binadan ayrılmasından sonra başladığını iddia etti. Çevrede park halinde bulunan araçları uzaklaştıran polis, binada yapılan incelemede kimsenin olmadığını tespit etti.
Binada kısa bir süre öncesine kadar görme engelli bir vatandaşın kaldığı ancak geçtiğimiz günlerde Sosyal Hizmetler görevlileri tarafından alınarak rehabilitasyon merkezine götürüldüğü öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN