‘Santimle gazilik’ ayıbına özel dosya

‘Santimle gazilik’ ayıbına özel dosya

KARAR’ın gündeme getirdiği SGK’nin ‘santimle gazilik’ standartları nedeniyle mağdur olan  gaziler için Beştepe devreye giriyor.

KENAN BUTAKIN / İSTANBUL

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu ile görüşen Malul Sayılmayan Gaziler Derneği Başkanı Mesut Kılıçaslan, “Durumumuzu anlatan bir dosya hazırlayıp Sayın Cumhurbaşkanımıza sunacağız” dedi. Terörle mücadelede yaralanıp vücutlarında kalıcı hasarlar alan, ancak gazilik ünvanı alamayan 19 bin kişi adına önceki gün Beştepe’ye çıkan Kılıçaslan, geçtiğimiz yıl çıkarılan KHK’da kendilerine yönelik düzenleme olmasına rağmen, SGK’nın bir tüzüğü nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını söyledi. Görüşmenin olumlu geçtiğini belirten Kılıçaslan, “Mağdurların durumunu fotoğraflarla anlatan bir dosya hazırlayacağız. Umarım kısa süre sorunumuz çözüm bulur nur” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN