Saygı dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? İkinci sezonu ne zaman?

Saygı dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? İkinci sezonu ne zaman?

Nejat İşler'in 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' dizisinde canlandırdığı Ercüment Çözer karakterine özel çekilen 'Saygı' dizisi Blu TV'de yayınlandı. Toplumdaki çürümenin çözümünü kendi adaletinde bulan Ercüment Ç., adalet kavramını tekrar sorgulatacak.

6 yıl aradan sonra 2019'da 4. sezonuyla diziseverlerle buluşan televizyon ekranlarının kült dizisi 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nin yan türevi olan 'Saygı' dizisi, Blu TV'de izleyenlerle buluştu. 8 bölümden oluşan Saygı'nın senaryosunu, Behzat Ç.'de olduğu gibi Ercan Mehmet Erdem kaleme aldı. Dizide 'Ercüment Çözer' karakteriyle rol alan Nejat İşler, geçen sezon 82-92 bölümleri arasında Çukur dizisinde yer aldıktan sonra, Saygı'nın çekimleri için projeden ayrılmıştı. Eylül ayında başlayan yeni yayın döneminde 4. ve son sezonuyla ekranlara gelen Çukur, 100. bölümünde Nejat İşler yeniden kadrosuna kattı.

ERCÜMENT ÇÖZER SAYGI FRAGMAN

SAYGI DİZİSİ HANGİ KANALDA, NASIL İZLENİR?

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinin fenomen kötü karakteri Ercüment Çözer'in hayatından bir kesitin anlatıldığı Saygı dizisi, yerli dijital dizi-film platformu Blu TV'de yayınlandı. 1. bölümü 27 Ekim 2020 Salı günü saat 12.00'den itibaren diziseverlerle buluşan Saygı'nın her hafta bir yeni bölümü yayınlanacak ve 15 Aralık 2020 Salı günü final yapacak. 2. sezonun çekilip çekilmeyeceğine ilişkin henüz bir bilgi bulunmuyor.

Online dizi-film platformu Blu TV, aylık üyelik gerektiren ücret karşılığı hizmet vermektedir. Hatırlanacağı üzere, 6 yıl aradan sonra yeni bölümleri çekilen Behzat Ç. dizisinin 4. sezonu da 2019 yılında Blu TV'de yayınlanmıştı.

ERCÜMENT ÇÖZER SAYGI DİZİSİ KONUSU NE?

Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer'in yolu, onunla aynı amaç doğrultusunda hareket ettiklerine inandığı Helen ve Savaş adındaki iki idealist genç ile kesişecek.

SAYGI İKİNCİ SEZON NE ZAMAN?

Ercüment Çözer dizisi Saygı'nın ikinci sezonu yine Blu TV'de yayınlanacak. Fakat ikinci sezon tarihine ilişkin bir bilgi bulunmuyor. Medya kulislerinde konuşulan dedikodulara göre, yaz aylarında çekilmesi planlanan Saygı dizisi ikinci sezon bölümleri, Kasım 2021'de diziseverlerle buluşacak.

SAYGI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Inter Medya'nın üstlendiği, Behzat Ç. dizisinin senaristi Ercan Mehmet Erdem'in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Ali Taner Baltacı'nın oturduğu Saygı dizisinin oyuncu kadrosunda; Nejat İşler (Ercüment Çözer), Erkan Can (Yavuz), Miray Daner (Helen), Boran Kuzum (Savaş), Rojda Demirer, Tansu Biçer, Itır Esen, Eren Demirbaş gibi isimler yer alıyor.

2020-10-10-122730-1.jpg

BLU TV ÜYELİK FİYATI NE KADAR?

Bir dönemin ünlü medya patronu Aydın Doğan'ın torunu olan Aydın Doğan Yalçındağ'ın sahibi olduğu Blu TV'de aylık üyelik ücreti 22,90 TL, yıllık üyelik ücreti 155 TL, yurt dışı üyeliği ise aylık 5.90 euro olarak belirlenmiş durumda. Herhangi bir taahhüdün bulunmadığı online platformda, ücretsiz deneme süresi ise bulunmuyor.

BEHZAT Ç. 6 YIL ARADAN SONRA YENİDEN ÇEKİLMİŞTİ

Yazar Emrah Serbes'in 'Her Temas İz Bırakır' (2006) ve 'Son Hafriyat' (2010) adlı polisiye romanlarından televizyona uyarlanan 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' dizisinin ilk bölümü 19 Eylül 2010'da Star TV'de yayınlanmış, 3 sezonun ardından 17 Mayıs 2013'te yayınlanan 96. bölüm ile sona ermişti.

Sürpriz finalleriyle iz bırakan Behzat Ç., ekrana veda ederken televizyon eleştirmenleri tarafından "Bir devrin sonu" olarak değerlendirilmişti.

0620201752524387080-1.jpg

Dizi, aradan geçen 6 yılın ardından 25 Temmuz 2019'da 4. sezon bölümleriyle kaldığı yerden devam etmişti. Bu kez dijital dizi-film platformu Blu TV'de yayınlanan Behzat Ç., yine Ercan Mehmet Erdem'in senaristliği ve Serdar Akar'ın yönetmenliğinde 9 bölüm olarak yayınlanmıştı.

BEHZAT Ç.'NİN YENİ BÖLÜMLERİ ÇEKİLECEK Mİ?

19 Eylül 2019 günü 4. sezonunun final bölümü yayınlanan dizinin 5. sezonunun çekimlerinin 2020 yılı ilk aylarında yapılacağı duyurulmuştu. Fakat, iddialara göre Erdal Beşikçioğlu ile İnanç Konukçu'nun arasında yaşanan tartışma ve küslük nedeniyle çekimler iptal oldu. Blu TV de yeni sezon duyurusu ve tanıtımlarını yayından kaldırdı. 5. sezonun çekilip çekilmeyeceğine dair herhangi bir bilgi bulunmuyor.

0620201814084389688.jpg

2020-10-10-143049.jpg

2020-10-10-143239-001.jpg

Inter Medya'nın yapımcılığını üstlendiği 4. sezonun kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, Güven Kıraç, Ege Aydan, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Canan Ergüder Ece ve Ahu Türkpençe yer almıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN