Seda Sayan ve Yeşim Salkım barıştı

Seda Sayan ve Yeşim Salkım barıştı

Hafta içinde birbirlerini mahkemeye veren Seda Sayan ve Yeşim Salkım barıştı! Sayan’ı telefonla aradığını söyleyen Salkım, “O da altta kalmadı ve gönlümü aldı” dedi.

Yeşim Salkım, önceki gün eski eşi Hakan Eratik ve kızı Ada’yla İstinye Park’ta görüntülendi. Önce yemek yiyen sonra da alışveriş yapan ailenin keyfi yerindeydi. Geçtiğimiz günlerde Seda Sayan’ın, programına kavgalı olduğu Gülben Ergen’i çıkarmasına sinirlenen Salkım, Instagram’dan yayınladığı video’da ateş püskürmüştü. Sayan ise şarkıcı hakkında iki ay uzaklaştırma kararı çıkartmıştı. Mahkemelik olan ikiliden Salkım, barıştıklarını açıkladı.

Sayan’ı telefonla aradığını söyleyen Salkım şunları anlattı: “Sanat camiasında böyle tartışmalar ve kavgalar yaşanıyor ama önemli olan erdemli davranabilmek. Kendisine ‘Herkese ablalık yaptın ama bir bana yapmadın’ dedim. O da altta kalmadı ve gönlümü aldı.” Uzaklaştıma kararını sosyal medyadan duyurup, kişisel bilgilerini paylaşan Sayan’ı mahkemeye veren Salkım, “Her şeyi tatlıya bağladık ve suç duyurumu geri çektim” şeklinde konuştu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN