İki çocuğunu kavşaklarda dilendiriyor! Polis ekiplerine yakalanan zanlı kendisini kesti

İki çocuğunu kavşaklarda dilendiriyor! Polis ekiplerine yakalanan zanlı kendisini kesti

Kütahya'da iki çocuğu ile yaşayan Süleyman Ö.'nün çocuklarını yollarda dilendirdiği tespit edildi. Çocuk Şube ekipleri, yolda dilenen çocukları yasal işlem başlatmak için polis aracına aldığı sırada baba S.Ö. polislere bıçak çekti. S.Ö.'nün kendisini kesmesi üzerine hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi. Yakalama girişimi esnasında polis ekiplerine bıçak çeken S.Ö. kendisini kesti.

Kütahya'da, 2 çocuğunu kavşaklarda dilendiği tespit edilen Süleyman Ö., kendisini yakalamaya gelen polise bıçakla saldırdı.

tespti.jpg

Daha sonra kendisini yaralayan şüpheliye ilk müdahaleyi de yine polis ekipleri yaptı.

tepsitedildi.jpg

Adnan Menderes Bulvarı Sanayi Kavşağı'nda iki çocuğun dilencilik yaptığını fark eden Çocuk Şube ekipleri, çocukları yasal işlem başlatmak için polis aracına aldı.

Bu sırada gelen babaları Süleyman Ö., polis ekiplerine bıçak çekip saldırdı.

kakd.jpg

Daha sonra elindeki bıçakla kendisini yaralayan Süleyman Ö., ilk müdahalesi polis ekipleri tarafından yapıldıktan sonra, bölgeye çağrılan ambulansla, Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

sfsdf.jpg

Tedavisinin ardından gözaltına alınan Süleyman Ö., işlemleri için Kütahya Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN