3 gün önce taşındıkları ev mezarları oldu! Doğal gazdan zehirlenen 2 kardeş hayatını kaybetti

3 gün önce taşındıkları ev mezarları oldu! Doğal gazdan zehirlenen 2 kardeş hayatını kaybetti

Manisa'da 2 kız kardeş, 3 gün önce taşındıkları evde yaşanan doğal gaz sızıntısı nedeniyle hayatını kaybetti. Kardeşlerin cenazeleri kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Manisa’da 3 gün önce taşındıkları evlerinde kızlarını yerde hareketsiz yatarken gören anne Tayyibe L. (40), durumu 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. Kısa sürede olay yerine emniyet, sağlık ekipleri ve doğal gaz ekipleri geldi.

8483138.jpg

Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde Ayşe (16) ve Leman Nur Yalçın’ın (22) hayatını kaybettiğini tespit etti. Doğal gazdan zehirlendikleri tahmin edilen Ayşe ve Leman Nur Yalçın’ın cenazeleri, otopsi için Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

8483002.jpg

Olay sonrası doğal gaz ekiplerinin, cihaz ile yaptıkları ölçümlerde evin mutfak kısmında yoğun gaz tespit edildiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN