ABD Büyükelçisi'nden 'Batman' esprisi: Hala Gohtam'ı arıyoruz

ABD Büyükelçisi'nden 'Batman' esprisi: Hala Gohtam'ı arıyoruz

Ünlü film kahramanı Batman (Yarasa Adam) ile Batman şehri arasındaki isim benzerliği esprilere konu olmaya devam ediyor. Espri yapanların arasına son olarak ABD Büyükelçisi Jeff Flake katıldı. Eşi Cherly Flake ile Batman tabelası altında poz veren büyükelçi “Türkiye’deki favori şehirlerimizdeki Batman’a geldik. Hala Gotham’ı (Batman karakterinin yaşadığı hayali şehir) arıyoruz” ifadelerini kullandı.

Batman’a ziyarette bulunan ABD Büyükelçisi Jeff Flake, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'Batman' hakkında espri yapanlar arasına katıldı.

Flake, paylaşımında şunları kaydetti:

“Türkiye’deki favori şehirlerimizdeki Batman’a geldik. Hala Gotham’ı (Batman karakterinin yaşadığı hayali şehir) arıyoruz” ifadelerini kullandı.

ca-smbi.jpg

Eşi ile Türkiye turu yapan ABD Büyükelçisi Jeff Flake, Batman turundan sonra Cherly Flake ile Mardin’e geçti. Gezisini sosyal medya hesabından paylaşan büyükelçi binlerce yorum aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN