Ahi Evran Mahallesi Nursultan Nazarbayev Caddesi’ndeki park hizmete sunuldu

Ahi Evran Mahallesi Nursultan Nazarbayev Caddesi’ndeki park hizmete sunuldu

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, göreve geldikten sonra, Kır-Köy kampüs alanı ile mesire ve piknik alanı başta olmak üzere yapmış oldukları çalışmalarla Kırşehir’de kişi başına düşen yeşil alan oranını büyütmeye devam ettiklerini ifade etti.

Bir ilin gelişmişlik düzeyinin, öncelikle yaşanabilir alanlarının ve çevre temizliğinin durumuyla doğru orantılı olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, bu konudaki çalışmalara yeni dönemde de ara vermeden devam edeceklerini ifade etti.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimizin Kırşehir’in güzelleşmesi ve daha çok yeşil alana kavuşması için çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini belirten Başkanımız Ekicioğlu; “Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz yeni yapılan park alanlarımızla birlikte, peyzaj çalışmalarını da sürdürüyor.

Biz Kırşehir’i ortak akılla yönetiyor ve yapılan tüm hizmetleri de yine Kırşehir halkı için yapıyoruz. Bizler söz verdiğimiz gibi bu şehre hizmet etmek için göreve geldik. Göreve başladığımız günden beri de Kırşehir'in gelişmesi, kalkınması ve güzelleşmesi için tüm gayretimizle çalışmaktayız.

Ahi Evran Mahallesi Nursultan Nazarbayev Caddesi’ndeki Park alanımızın da peyzaj çalışmaları tamamlanarak hizmete sunuldu. Mahallemize ve Kırşehir’imize hayırlı olsun.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN