Araba almak isterken 850 bin lirasından oldu

Araba almak isterken 850 bin lirasından oldu

Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde yaşanan olayda Sinan Temel, tüm birikimi ile otomobil almak istedi. Temel, ilan sitesinde gördüğü aracın satış işlemleri sırasında tam 850 bin lirasının çalınarak dolandırıldığını fark etmesinin ardından şikayette bulunarak şahısların bir an önce yakalanmasını istediğini belirtti.

Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde yaşayan Sinan Temel, tüm birikimiyle almak istediği otomobilin işlemleri sırasında dolandırıldı. Yaşanan olay sonrası emniyete ve savcılığa şikayette bulunan Temel dolandırıcıların bir an önce yakalanmasını istedi.

SAVCILIĞA ŞİKAYETTE BULUNDU

İlan sitesinden gördüğü araç ilanı için irtibata geçen Temel, araç sahibinden bilgi almak istedi. İstanbul’daki araç sahibi Y.K. ile görüştükten sonra kuzenine vekalet vererek aracı önce ekspertiz kontrolüne ardından da notere götürüldüğünü anlatan Temel, Y.K.’nin kendisine bir IBAN vererek aracın bedelinin bu hesaba yatırılmasını istedi.

'SİZDE MAĞDUR OLMAYIN'

Hesaba para yatırdıktan sonra da "para benim hesabıma gelmedi" diyerek satıştan vazgeçtiğini iddia eden Temel yaptığı açıklamada, "Aracın komple pazarlığını bitirdik. Vekalet verdiğim kuzenimle notere gidildi. Notere gidildiğinde IBAN istedik. O bize bir başka kişinin IBAN’ını verdi, biz de komple parayı yatırdık. İşlem bitirmek için imzaya geldiğimizde para hesabıma yatmadan aracı kesinlikle teslim edemem dedi. Hiçbir şekilde bir şey yapamadık. Oraya polisler gidip emniyete götürdü. Polis ifadelerini almadan geri serbest bıraktı. Savcı ve emniyete şikayetimizi yaptık. Mağduriyetimiz çok büyük. Bu arkadaşlar hala elini kolunu sallayarak dışarıda geziyor. Diğer vatandaşlar da mağdur olabilir. Adalet istiyorum. Araç sahibinin kendisine ait hesap numarası dışında hiçbir yere para yatırmayın. Bir sürü dolandırıcılık hikayesi var. Siz de mağdur olmayın" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN