Başkan Çerçioğlu’na Bozdoğan’da sevgi seli

Başkan Çerçioğlu’na Bozdoğan’da sevgi seli

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Bozdoğan ilçesinde vatandaşlar ile buluştu. Büyükşehir Belediyesi tarafından Ata Tohumlarından üretilen binlerce fidenin dağıtımını da gerçekleştiren Çerçioğlu’na Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı ve Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Mustafa Galip Özel de eşlik etti.

Ata Tohumlarının üretiminin devamlılığı için çok önemli olduğunu, Büyükşehir Belediyesi olarak bu emanete sahip çıkarak Ata Tohumlarının gelecek nesillere aktarımını sağladıklarını belirten Çerçioğlu, “Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak milli ve yerli tohumlarımızı koruyoruz, korumaya da devam edeceğiz. Atalarımızdan bizlere emanet olan bu tohumları gelecek nesillere aktarmak için yıllık üretimimizi 10 milyona çıkaracak, fidelerimizi hemşehrilerimiz ile buluşturmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Ata Tohumlarına sahip çıktığı için Çerçioğlu’na teşekkür eden vatandaşlar, desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN