Böyle kaza görülmedi! TIR damperi yüksek gerilim hattına değdi: Sürücü elektrik akımına kapıldı

Böyle kaza görülmedi! TIR damperi yüksek gerilim hattına değdi: Sürücü elektrik akımına kapıldı

Akıl almaz kaza Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana geldi! TIR'ın damperi yüksek gerilim hattına değdi! TIR'ın içerisindeki sürücü elektrik akımına kapıldı...

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen bir olayda, bir tır sürücüsü yüksek gerilim hattının tellerine temas etmesi sonucu ağır yaralandı.

Gebze ilçesi Pelitli Mahallesi Maden Sokak'ta yaşanan olayda, 43 LJ 076 plakalı bir tırın sürücüsü olan Orhan S., aracının damperini kaldırmak için araçtan indi. Ancak damper, yüksek gerilim hattının tellerine temas etti.

Orhan S., araçtan inerken elektrik akımına kapıldı ve ağır yaralandı. Olayı gören vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Kısa sürede varan sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü ambulansla hastaneye taşıdı. Sürücünün durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN