Bu köyde ücretsiz olarak dağıtıldı! Meyvesi büyük gelir sağlıyor

Bu köyde ücretsiz olarak dağıtıldı! Meyvesi büyük gelir sağlıyor

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Uluçam köyünde yaşayan vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı! Meyvesi, köylülere gelir kapısı olacak, getirisi yüksek...

Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğü, Balıköy Orman İşletme Şefliği tarafından Uluçam köyünde gelir getirici tür kapsamında 750 hünnap fidanının dağıtımı gerçekleştirildi. Bu dağıtıma köy halkından büyük ilgi gösterildi.

BİN 500 ADET DAHA DAĞITILACAK

hunnap-1.jpg

Dağıtım etkinliğinde Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri, ağaç, fidan ve orman sevgisinin yaygınlaştırılması ve ülkenin yeşil alanlarına katkı sağlanması amacıyla fidan dağıtımlarının süreceğini belirtti. Özellikle Uluçam köyünde gerçekleştirilen fidan dağıtımının ardından ilerleyen günlerde bin 500 adet daha fidanın dağıtımının yapılacağı açıklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN