Burhaniye’de sabah sporları başlıyor

Burhaniye’de sabah sporları başlıyor

Burhaniye’de Özgürlük Parkı ve 8 Eylül Stadyumu’nda 14 Mayıs’tan itibaren alanında uzman eğitmenlerle sabah sporu başlıyor.

Her yaşta sporu teşvik etmek ve fiziksel aktiviteleri yaygınlaştırmak amacıyla Burhaniye Belediyesi’nin başlattığı sabah sporu buluşmalarına her yaz olduğu gibi bu yıl da yüksek talebin olması bekleniyor.

Burhaniye Belediyesi tarafından “Haydi Burhaniye Sabah Sporuna!” sloganı ile ücretsiz ve halka açık olarak gerçekleştirilen sabah sporu, her yıl olduğu gibi bu yıl da havaların ısınması ile başlıyor.

14 Mayıs tarihinden itibaren başlayacak sabahları 08.30’da gerçekleşecek spor buluşmaları; Salı ve Perşembe günü Özgürlük Parkı’nda, Çarşamba ve Cuma günü 8 Eylül Stadyumu’nda yapılacak.

Her yaştan Burhaniyeli'yi sabah aktivitelerine davet eden Başkan Deveciler, “Sağlıklı ve mutlu bir yaşam için fiziksel aktivitenin önemine dair farkındalık yaratmayı hedefliyor, daha fazla vatandaşımızın bilinçli şekilde spor yapmasını sağlamak istiyoruz. Bu amaçla sabah aktivitelerimizi bu sezon da sürdüreceğiz. Güne hem zinde hem de keyifli bir başlangıç yapmak isteyen herkesi sabah sporuna bekliyoruz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN