Çorum'da akılalmaz olay: Gaz kaçağını çakmakla kontrol ederken tüp patladı

Çorum'da akılalmaz olay: Gaz kaçağını çakmakla kontrol ederken tüp patladı

Çorum'da Osman Öncül (74) yeni aldığı mutfak tüpünü ocağa bağladıktan sonra gaz kaçağını çakmak ile kontrol etti. Tüpün patlamasıyla evde yangın çıktı. Ev kullanılamaz hale gelirken Öncül'ün de saçları yandı ve yüzünde yanıklar oluştu.

Akılalmaz olayın adresi Çorum'un Ortaköy İlçesi. Aşdağul beldesinde ikamet eden Osman Öncül (74), yeni aldığı tüpü mutfakta ocağa bağladıktan sonra çakmak ile gaz kaçağı olup olmadığını kontrol etti.

9169647.jpg

ÇAKMAKLA KONTROLDE TÜP PATLADI

Kontrol esnasında mutfak tüpünün bomba gibi patlaması sonucu evde yangın çıktı. İhbar üzerine eve jandarma itfaiye ekipleri sevk edildi. Ortaköy ve Aşdağul belediyeleri itfaiye ekipleri ile vatandaşların çabalarıyla yangın söndürüldü.

9169648.jpg

EV KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Yangının ardından bir duvarı yıkılan ve eşyaları yanan ev kullanılamaz hale geldi. Ev sahibi Öncül'ün ise çıkan yangında saçlarının yandığı ve yüzünde de yanıklar oluştuğu öğrenildi.

9169644.jpg

Ortaköy Kaymakamı Burak Dilaver Yampal ve Aşdağul Belde Belediye Başkanı Şenol Öncül de yangın yerine gelerek bilgi aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN