Filistin’de katledilen çocukların sesi oldular

Filistin’de katledilen çocukların sesi oldular

Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı' operasyonunun ardından hayatlarını kaybeden çocuklar için Adapazarı Kültür Merkezi önüne aileleriyle gelen çocuklar yere oyuncak atarak tepkilerini gösterdi.

Hamas, İsrail'e yönelik son yılların en büyük saldırısını gerçekleştirdi. İsrail ordusu 'savaş durumu alarmı' ilan etti. Bölgede sıcak temaslar sürerken İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne yönelik yapılan saldırılara tepki göstermek ve Filistinlilere destek vermek amacıyla Adapazarı Kültür Merkezi önüne aileleriyle gelen çocuklar, saldırılarda hayatlarını kaybeden çocuklar için yere oyuncak attı.

Minikler ve aileleri daha sonra ellerindeki pankartlar ve sloganlarla Filistin’e destek verdi.

7998099.jpg

Saldırılarda hayatlarını kaybeden çocuklar için konuşan 12 yaşındaki Vedat Egemen Akıllı, “Ey insanlar size sesleniyoruz. Küçücük bedenler aç ve susuz bırakılıp betonlar altında ezilirken, sapık ve zalim diktatörler ölümler kusarken dünya daha ne kadar sessiz kalacak, daha kaç tane kardeşimiz bu sessizlikte nefessiz boğulacak, vicdanınızın harekete geçmesi için daha kaç bin tane çocuk, kaç bin tane anne kaç bin tane Filistinlinin ölmesi gerek. Artık biz çocuklar bile biliyoruz ki batı medeniyeti tek dişi kalmış canavar. Katiller sürüsü İsrail’i destekleyenlerin vicdanı da yok, merhameti de, adalet duygusu da yok. Bizler vahşeti kadar korkak, zulmü kadar karanlık siyonistlerin kabusu olan Filistinli çocuklarız. Şehit de olsak nefes de alsak minik bedenlerde kocaman yürekli insanlarız” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN