Halk buna çok kızacak! Otobüs ücretlerine bir zam daha geldi: O ilde artık otobüs ücretleri böyle olacak

Halk buna çok kızacak! Otobüs ücretlerine bir zam daha geldi: O ilde artık otobüs ücretleri böyle olacak

Her geçen gün gelen zamlara bir yenisi eklendi. O ilimizde otobüs ücretleri zamlandı! Yeni tarifeyle birlikte ücretler bölge halkını kızdıracak! O ilde artık otobüs ücretleri böyle olacak...

Yeni yıl zamlarına her geçen gün bir yenisi eklenmeye devam ediyor. O ilde özel halk otobüsü ücretlerine zam yapıldığı duyuruldu.

TOPLU TAŞIMA ÜCRETLERİ NE KADAR OLDU?

Bitlis'te toplu taşımaya zam yapıldı - [İLKHA] İlke Haber Ajansı

Zam bu kez Bitlis'e vurdu. Yeni zamlarla özel halk otobüsü ücretleri güncellendi. Tek kullanımlık kart ücretleri 18 liraya yükseldi. Yeni zamlarla birlikte özel halk otobüs tarifesi; merkezden Rahva güzergâhına giden otobüslerde tam bilet 10,20 TL’den 13 TL’ye, öğrenci 6,20 TL’den 8,50 TL’ye, kredi kartı kullanımı 16,50 TL ve tek kullanımlık kartlar 18 TL’ye yükselirken, diğer mahallelerdeki tarife ise tam bilet 10, öğrenci 8,50 TL olarak belirlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN