Halk otobüsünde dehşet! Uzman çavuşa döner bıçaklı saldırı

Halk otobüsünde dehşet! Uzman çavuşa döner bıçaklı saldırı

Sakarya'daki halk otobüsünde yaşanan dehşet anları yolcuları korkuttu. Küfürlü konuştuğu ileri sürülen saldırgan otobüsteki uzman çavuşa döner bıçağıyla saldırdı. O anlar kameralara yansırken saldırgan yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Sakarya'da gece saatlerinde Akyazı ilçesi İnönü Mahallesi Ada Caddesi'nde meydana geldi. Halk otobüsünde küfürlü konuştuğu belirtilerek diğer yolcuları rahatsız ettiği belirtildi.

yeni-proje-9-001.jpg

ZORLA OTOBÜSTEN İNDİRİLDİ

Bunun üzerine O.Ç. ile uzman çavuş E.A. arasında tartışma çıktı. Yolcuların da uyarıları üzerine O.Ç. otobüsten indirildi. Bu sırada O.Ç. ile vatandaşlar arasında da arbede yaşandı.

yeni-proje-7.jpg

UZMAN ÇAVUŞU YARALADI

Tartışmanın büyümesi üzerine durağın yakınındaki dönerciden döner bıçağını alan O.Ç., otobüse geri döndü. Otobüsün yanında, kendisini durdurmak isteyen uzman çavuş E.A.'yı elinden yaralayan O.Ç., kaçtı.

yeni-proje-6.jpg
Saldırganın yakalandığı an

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırdığı E.A., ilk müdahalesinin ardından Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Umuttepe Kampüsü'ne sevk edildi.

yeni-proje-10.jpg

Polis, O.Ç.'yi yakalayıp gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN