Hatay'da midibüs devrildi: 11 polis yaralı

Hatay'da midibüs devrildi: 11 polis yaralı

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde çevik kuvvet polislerini taşıyan midibüs bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıkarak devrildi. Kazada 11 polis yaralandı. Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında çevik kuvvet polislerini taşıyan bir midibüs devrildi. D817 Karayolu Küçük Sanayi Sitesi yakınlarında gerçekleşen kaza sonucunda 11 polis memuru yaralandı.

Henüz nedeni belirlenemeyen kaza sonrası çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Kaza yerine ulaşan ekipler, hemen müdahalede bulunarak devrilen midibüste yaralanan polis memurlarını ambulanslarla çevredeki hastanelere nakletti. Yaralı polisler, Dörtyol, İskenderun ve Osmaniye'deki hastanelerde tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlatırken, kaza nedeninin belirlenmesine yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi. Kazanın ardından bölgede trafik akışı bir süreliğine aksarken, kaza yapan midibüsün kaldırılmasının ardından normal seyrine döndüğü öğrenildi.

Kaza ile ilgili gelişmeler ve yaralı polis memurlarının sağlık durumları hakkında detaylı bilgilerin, polisin incelemesi tamamlandıktan sonra kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN