Hatay'da obruklardan çıkan sıvı meraklandırdı: Yaklaşık 1 ay simsiyah su aktı

Hatay'da obruklardan çıkan sıvı meraklandırdı: Yaklaşık 1 ay simsiyah su aktı

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat tarihinde meydana gelen yıkıcı depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da büyük yıkım yaşanmıştı. Son olarak Hassa ilçesinde oluşan obrukların içerisinden zaman zaman çıkan sıvı yerel halkı meraklandırdı.

6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin büyük yıkım yarattığı Hatay'da çeşitli bölgelerde zaman zaman obruk oluşumları gerçekleşiyor.

Obruk oluşumlarının sıklıkla görüldüğü noktalardan birisi olan Hassa ilçesi Katranlık Mahallesi de obruklardan zaman zaman çıkan sıvı madde ise bölge halkını meraklandırdı.

sfsdfs.jpg

'YAKLAŞIK 1 AY SİMSİYAH SU AKTI'

Katranlık Mahallesi Muhtarı Hidayet Solak, obruk içerisinden çıkan suyun renginin siyah olduğuna dikkat çekerek, “Bu obruklar depremden sonra oluştu. Deprem günü aşağıda açılmıştı, bu şekilde. Obruktan bir su çıktı, yaklaşık 1 ay simsiyah aktı su. Aynen mazot renginde aktı su." dedi.

sfsdf.jpg

Suyun yanık bir kokusu olduğunu söyleyen Muhtar Solak, "Dokunduğun zaman elin yağlı gibi oluyordu. O su yaklaşık bir buçuk ay simsiyah aktı. Burada 20 gün oldu, oluşalı. Aynı şekilde yukarıda 2 tane ve burada açıldı onlar da yeni açıldı. Bu şekilde obruk oluştu ve 3 tane daha var” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN