İkinci 'şemsiye' vakası daha: 3 metre havalandı, 5 metre savruldu

Erzurum'un Palandöken ilçesinde şiddetli rüzgarda havalanan şemsiyeyi tutmaya çalışan Burak Abuç, yaklaşık 5 metre kadar savruldu. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Yaralanan ve 2 günlük tedavisinin ardından taburcu olan Abuç, o anki ters psikolojiyle şemsiyeyi bırakamadığını belirterek "Şemsiyeyi tutarken rüzgarın etkisiyle birlikte uçtum. Yaklaşık 5 metre savrulmuşum. Kafamı vurup bayılmışım. Gözümü açtığımda yerde yatıyordum. Sonra tekrar kendime geldiğimde hastanedeydim" dedi.

Erzurum'un Palandöken ilçesindeki Yıldızkent semtinde şiddetli rüzgar nedeniyle iş yerinin önündeki havalanan şemsiyeyi tutmaya çalışan manav çalışanı Burak Abuç, şemsiye ile birlikte 5 metre kadar havalandı.

İş yerinin güvenlik kamera görüntülerine de yansıyan olayda Abuç, manavın önünden 3 metre kadar havalanıp, 5 metre uzaklıktaki refüje kadar uçtu.

Düşmesi ile şemsiyeyi bırakan Abuç yaralandı. İş yerinde çalıştığı arkadaşlarının ihbarıyla gelen ambulans ile hastaneye kaldırılan Burak Abuç, iki gün kontrol altında tutulduktan sonra taburcu edildi.

Öte yandan olay kısada sürede sosyal medyada ilgi odağı oldu.

"YAKLAŞIK 5 METRE SAVRULMUŞUM. KAFAMI VURUP BAYILMIŞIM. GÖZÜMÜ AÇTIĞIMDA YERDE YATIYORDUM"

Abuç, o anki ters psikolojiyle şemsiyeyi bırakamadığını belirterek, "Rüzgar vardı, şemsiyeyi kapatmak istedim. İpleri sarılmıştı ben de şemsiyeyi tutan çivi çıkarmaya çalışıyordum. Şemsiyeyi tutarken rüzgarın etkisiyle birlikte uçtum. Yaklaşık 5 metre savrulmuşum. Kafamı vurup bayılmışım. Gözümü açtığımda yerde yatıyordum. Sonra tekrar kendime geldiğimde hastanedeydim. Kafam kanıyordu, omzumdan darbe almıştım. İç kanamadan şüphelendiler. Şükürler olsun bir sıkıntı olmadı" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN