İskenderun sahili sular altında: Sağanak etkili oldu

İskenderun sahili sular altında: Sağanak etkili oldu

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ağır bir şekilde etkilediği yerlerden biri olan Hatay'ın İskenderun ilçesinde sağanağın da etkisiyle sahil sular altında kaldı. İstinat duvarının yıkılması sonucunda çökme teklisi bulunan bir bina tahliye edildi.

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin etkisi bölgede devam ediyor. Henüz enkaz kaldırma çalışmaları tamamlanmamışken diğer doğa olayları da kentlerdeki yaşamı daha da olumsuz hale getiriyor.

CADDELER SU ALTINDA KALDI

İskenderun ilçesinde, gece etkili olan sağanakla sahildeki caddeler yine su altında kaldı, iş yerlerinde baskın yaşandı. İstinat duvarı yıkılınca çökme tehlikesi yaşanan 5 katlı bina, tahliye edildi.

1kapak-003.jpg

6 Şubat depreminde çöken İskenderun sahili yine göle döndü.

Sabaha kadar süren yağış sonrası Çay Mahallesi, 15 Temmuz ve Atatürk Caddesi'nde diz boyu su birikti. Caddedeki onlarca iş yerini su bastı. Sabah iş yerlerine gelen esnaf, temizlik yaptı.

1kapak-002.jpg

Öte yandan İsmet İnönü Mahallesi'nde aşırı yağış sırasında 5 katlı binanın istinat duvarı yıkıldı. Duvar yıkılınca toprak kaydı, bina çökme tehlikesine karşı tahliye edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN