Mersin'deki yangında 2 kişi hayatını kaybetti

Mersin'deki yangında 2 kişi hayatını kaybetti

Mersin'de yaşanan feci yangın ölümle sonuçlandı. Gece saatlerinde elektrikten kaynaklı çıkan yangında Durmuş ve Elif Bütüner çifti hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Türkiye'nin birçok noktasından feci yangın haberleri gelmeye devam ediyor. Mersin’in Erdemli ilçesinde kırsal bir mahallede ev yangınında 2 kişi hayatını kaybetti.

İLK BELİRLEMELERE GÖRE ELEKTRİKTEN ÇIKTI

Yangın, gece 02.30 sıralarında ilçeye bağlı Arslanlı Mahallesi Germataş Sokak’ta bulunan bir evde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre Durmuş (54) ve Elif Bütüner (49) çiftinin yaşadığı evde elektrikten kaynaklı yangın çıktı. Yangının fark edilmesi üzerine bölgeye itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

1kapak-002.jpg

Ekipler, yangını söndürürken evde bulunan Bütüner çiftinin hayatını kaybettiği belirlendi. Çiftin cenazesi jandarma ekiplerinin olay yerinde inceleme yapmasının ardından Erdemli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı, ardından da otopsi için adli tıpa sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN