Milyonluk vurgun kamerada! Altın dolu çelik kasayı valize koyup götürdüler

İstanbul Bahçelievler'de bir daireye giren 2 hırsız evde içerisinde 1,5 milyonluk altın ve para olan çelik kasayı valize koyup kaçtı.

Olay, 8 Mayıs Çarşamba günü, öğlen saatlerinde, Bahçelievler Mahallesi Komik Hasanefendi Sokak'ta bulunan apartmanda meydana geldi. İddialara göre sokaktan birkaç defa geçen iki kadın, apartmanın önüne gelip rastgele zile bastı.

yeni-proje-2-003.jpg

Kapının açılmasıyla apartmana giren şüpheliler, dairelerden birinin kapısını açarak içeri girdi. Şüphelilerden biri, yatak odasındaki elbise dolabına gizlenmiş çelik kasayı buldu. Diğer şüpheli de apartmanın kapısında bekleyerek gözcülük yaptı.

yeni-proje-3-003.jpg

Şüpheli, içerisinde yaklaşık 1,5 milyon lira değerinde altın, döviz ve Türk Lirası olan çelik kasayı bir çantaya koyduktan sonra daireden çıktı. İki şüpheli hızla olay yerinden uzaklaştı.

yeni-proje-1-001.jpg

Hırsızlığın mağdurlarından İsa Koşan, olayı şu şekilde anlattı: "Eşimle birlikte çocuğumuzun aşısı için sağlık ocağına gitmiştik. Eve döndüğümüzde dolap açık, çelik kasa yoktu. Kasada yaklaşık 1,5 milyon lira değerinde altın, döviz ve Türk Lirası vardı. Çocuğumuzun geleceğiyle ilgili takılarımız, düğünde takılan eşimin ziynetleri de kayıp."

yeni-proje-4-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN