Narlıdere’de ekipler sahada

Narlıdere’de ekipler sahada

Narlıdere Belediyesi, sorumluluk sahasında bulunan alanlarda bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, “Komşularımızın istek ve beklentilerine cevap veren, etkinliği ve verimliliği hâkim kılan bir anlayışla ilçemizin dört bir yanında çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu

Narlıdere Belediyesi, havaların ısınması ile birlikte ilçe genelinde bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarına hız verdi. Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü çalışmalarla belediyenin sorumluluk sahasında bulunan alanlarda asfalt yama, çeşitli bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bozulan ve zamanla deforme olan yollarda asfalt, kilitli parke yol ve kaldırım yapım çalışmaları sürerken, vatandaşların sıklıkla kullandığı park ve sosyal alanlarda bakım ve onarım çalışmaları da titizlikle yürütülüyor. İlçe genelindeki parklarda oyun gruplarının bakımının yanı sıra, sosyal alanlarda budama, çim biçme ve peyzaj işlemleri gerçekleştiren ekipler, Narlıdere’yi güzelleştirecek çalışmalarına yıl boyunca aralıksız devam edecek.

ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞ MEMNUNİYETİ

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, ‘daha yaşanabilir bir Narlıdere’ hedefiyle her zaman sahada olacaklarını ifade ederek, “İlçemizdeki yaşam kalitesi, hizmet kalitesi ve vatandaş memnuniyetinin artırılması her zaman önceliklerimiz arasında yer alacak. Komşularımızın istek ve beklentilerine cevap veren, etkinliği ve verimliliği hâkim kılan bir anlayışla ilçemizin dört bir yanında çalışmaya devam edeceğiz. Hızlı ve doğru planlama yaparak, Belediyemizin imkânlarını seferber ederek ve kaynaklarımızı daha faydalı kullanarak Narlıdere’mizi daha da güzelleştireceğiz” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN