Nevşehir'de iş cinayeti: İnşaat iskelesi çöktü, 2 işçi öldü

Nevşehir'de iş cinayeti: İnşaat iskelesi çöktü, 2 işçi öldü

Nevşehir'de 11 katlı bir binanın inşaatında iskele çöktü. Bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda itfaiye ekipleri iskelenin altında kalan 3 işçiyi yaralı olarak çıkarttı. Nevşehir Devlet Hastanesinde sevk edilen işçilerden ikisi hayatını kaybetti, birinin ise tedavisi devam ediyor.

Nevşehir merkeze bağlı Nar Beldesi Adnan Menderes Bulvarı’nda bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda yapımı devam eden 11 katlı bina inşaatının iskelesinin çökmesiyle iskelede çalışan Ali Galip E., Ali İ ve Abdullah K. iskelenin altında kaldı.

iskele-2.jpg

ÜÇ İŞÇİ YARALI OLARAK ÇIKARILDI

İnşaatta çalışan diğer işçilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri iskelenin altında kalan 3 işçiyi yaralı olarak çıkarttı.

iskele-3.jpg

BİR İŞÇİ TEDAVİ EDİLDİĞİ HASTANEDEN HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan 3 isçi Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Nevşehir Devlet Hastanesinde sevk edilen Abdullah K. ve Ali İ. doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN