Otomobilde kilitli kalan bebek için seferber oldular

Otomobilde kilitli kalan bebek için seferber oldular

Kütahya'da otomobilde kilitli kalan 13 aylık bebek, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Sağlık ekiplerinin kontrollerinden sonra bebek annesine teslim edildi.

Kütahya'nın Gaybiefendi mahallesi’nde 13 aylık bebeğini araca bindiren anne, bebek arabasını almak için yeniden eve döndü. Bu esnada aracın kapıları otomatik olarak kilitlendi. Kapıları açamayan anne, içeride kalan bebeğini kurtarmak için hemen itfaiyeyi aradı.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hava sıcaklığı nedeniyle araç içinde yükselen ısının bebeğe zarar vermemesi için hızlı hareket ederek kurtarma çalışmalarına başladı.

Ekipler, kelebek camını kırdığı araçtan Buğra’yı kurtardı. Buğra, sağlık ekiplerinin ambulansta yaptığı kontrollerin ardından aileye teslim edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN