Serinlemek için girdikleri nehir, iki kardeşe mezar oldu: Kardeşlerin cansız bedenine ulaşıldı

Serinlemek için girdikleri nehir, iki kardeşe mezar oldu: Kardeşlerin cansız bedenine ulaşıldı

Nevşehir'de ailece pikniğe gittikleri bölgede serinlemek isteyen Galip ve Hüseyin Ertaş kardeşler Kızılırmak Nehri’ne girdi. Suda çırpınan kardeşler bir süre sonra boğularak hayatını kaybetti. Kardeşlerin cenazeleri, otopsi için Nevşehir Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı ifade edildi.

Nevşehir’in Avanos ilçesi Alaattin Mahallesi Şehit Demet Sezen Parkı'nda piknik yaparken, ailenin oğulları Galip (9) ve Hüseyin Ertaş (8) saat 11.30 sıralarında serinlemek için Kızılırmak Nehri'ne girdi. Bir süre sonra kardeşlerin suda çırpındığı görüldü. Durumu fark eden Salim Ertaş, suya girip oğullarından Galip'i kıyıya çıkarabildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hüseyin Ertaş, ekipler tarafından, nehre girdikleri yere yaklaşık 200 metre mesafede bulunarak sudan çıkartıldı. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, iki kardeşin hayatını kaybettiği belirtildi. Hüseyin ve Galip Ertaş’ın cenazeleri, otopsi için Nevşehir Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

nn.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN